I keep dancin' on my own


Kolmården igår. Delfinshowen var bäst som vanligt. Inte konstigt att jag ville bli delfinskötare när jag var liten haha.
Idag har jag packat och fixat hela dan. Bilar ner till Tyskland imorgon och blir borta en vecka. Kommer nog bli jätte bra. Får hålla tummarna för vädret bara.
Ha det bra här hemma i Sverige så länge så ses vi om vecka. Puussss.

'Cause you don't see me like I wish you wouldBilder från förra veckan då jag var i Linköping i några dar. Först sov jag en natt hos Malin. Vi gick på stan, spela tv-spel och lite allt möjligt. Eftersom vi inte träffas så ofta har vi alltid maaassor att prata om och har alltid sjukt kul ihop! Love you. Sov även två nätter hos min moster och mina kusiner som ni ser på bilderna. Vi hade det jätte mysigt. Badade i Johannelund bl.a. och myste i deras trädgård. Annars då? Såg sista Harry Potter igår och den var grym! Tråkigt bara att allt är slut nu, känns lite tomt nästan haha.  Och idag var jag på Kolmården. Kan lägga upp lite bilder från det imorgon för nu ska jag sova. God natt. Puss.

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


Igårkväll myste jag med några tjejer i varamon. Köpte med oss en engångsgrill och grillade hamburgare och halloumiost. Aaaas gott. Och det gick riktigt bra att grilla även fast ingen av oss använt engångsgrill förut, om man bortser från att en av hamburgarna fick lite sandpanering..haha. Tog även första nattdopet för iår igår. Riktigt skönt!
Och idag har jag varit en sväng till en outlet i Mjölby med mamma i förmiddags och sen har jag stekt med Julia och Sofie nere vid vattnet. Lite bad och mjukglass med.
Och imorgon blir det Skara sommarland! Gillar livet just nu.

I can't help feeling we could have had it all


Ungefär det här har min vecka bestått av. Har även badat lite i vättern och käkat kycklingtallrik i parken. På övre bilderna ser ni vad jag jobbat med. Plockat flyghavre. Känner mig som en riktig bonde när jag glider runt där på gärderna i gummistövlar och keps. Och idag, efter  att ha gått och letat tre sommrar irad hittade jag mitt första flyghavre! och det var inte bara en utan det blev två fulla påsar. Känns bra att ha bevis på att man faktiskt letar när man går där och inte bara sjunger och dansar haha..

RSS 2.0