Det ekar över hela staden
Skola idag för första gången på fem veckor. Blev en rivstart dessutom. Ett nationellt idag och två imorgon. Tur att det inte är många veckor kvar nu.
I fredags sa jag hej då till alla barn. Saknar alla redan. Mina små pruttungar. Och på kvällen blev det grillning med familjen. Mys.
Sen i lördags firade vi Alexandra vilket var riktigt kul. Men sen gjorde jag en liten klantig sak som resultera i att jag just nu lever utan min iphone. Det förstörde
kvällen en aning kan man säga. Åkte iallafall till John sen där vi mest chilla och laga makaroner. Så om man jämnar ut det blev kvällen rätt bra ändå.

You only live once

                     
                    
Fint.

Idag har jag lekt frisör, doktor och med lego. Trivs verkligen på praktiken nu när man är mer säker synd bara att det bara är tre dagar kvar.
Natonella i engelska imorgon med. Känns sådär. Men det får gå som det går. Men skulle sitta fint med ett VG. Håll tummarna för mig.
Nu ska jag äta kladdkaka som jag gjorde förut. Hoppas den smakar godare än den jag gjorde förra veckan bara hehe. Puss på er allihopa.


Kan vi inte vara nära bara en minutHar haft en riktigt bra helg. I fredags var det fest hos en klasskompis till mig. Hade jätte kul men vart sjukt trött på slutet. Så åkte hem, sov fyra timmar sen var det bara upp vid sju och jobba hela förmiddagen. Var ju Valborg igår men blev inget festande för min del, var helt slut så istället hängde jag med familjen och åt plankstek.
Gott gott. Och idag har jag också jobbat sen har jag bara legat i sängen och kollat en massa serier. Mysdag.

RSS 2.0