Vad vore jag utan dina andetag

          
          
          
          

Ligger och kollar på Masterchef. Har varit hemma idag så den här måndagen har bestått av att kolla på
 Harry Potter och äta pepparkakor. Har alltså inte gjort allt för mycket.
Helgen har jag ägnat åt att mysa framför tvn, vara på fest med fina tjejer och åt att vara bakis. Kul jul.
Påtal om det har jag ingen julkänsla överhuvudetaget. Sätter nog på Love actually. Det brukar funka. Puss.

We found love in a hopeless place

                
                 
                
            Lite bilder från veckan.

Filmen i onsdags var grym! Jag måste se den igen. Snart. Iallafall. Igår var det sista dagen på Tussi, jätte tråkigt. Skulle verkligen inte sagt nej till några veckor till. Kvällen spenderade jag hos Julia. Åt tacos och kollade på idol. Myspys.
Nu sitter jag och försöker skriva lite pedagogiska planeringar. Två klara, två kvar. Usch jag vill inte tillbaka till skolan på måndag .. Aja. Den här kvällen kommer jag spendera med andra Julia. Vet inte riktigt vad vi ska hitta. Sånt som märks. Puss

Om du vill ha mig så säg till, för själv vet jag inte vad jag villNu åker jag, Julia och mamma in till motala för att se breaking dawn , wwiiiiih!!

Breaking dawn part 1

        
        
        
Ikväll ska jag se Breaking dawn, sjukt efterlängtat. Känner på mig att jag kommer återgå till att bli den nörd jag var när dom första filmerna kom ut, men det struntar jag i. Den fjärde boken är bäst så jag har riktigt höga förhoppningar!

Cypern 'IINågra bilder ifrån Cypern. Kommer fler.

Ny vecka igen då. Hade praktik mellan 8.30-16.30. Planering på förmiddagen och sen var vi i simhallen. Har känt mig jätte hängig hela dagen och haft ont i halsen men jag får verkligen inte bli sjuk. Inte nu. Vill inte missa något nu sista veckan.
Som tur är börjar jag inte förns tolv imorgon så jag får sova ut. Nu blir det mys framför tvn. Pusss.

Kom änglar, kom älvor


Åkte till Linköping i Lördags. Gick en kort sväng på stan sen hämtade Mormor upp mig så åkte vi till Jenny.
Var där en stund och myste sen fortsatte jag och Mormor kvällen i hennes soffa med en massa gott.
Och idag har jag varit hemma hos Jenny och lekt och myst med kusinerna. Måste passa på nu medans Emil är så liten, allting går så sjukt snabbt sen! I fredags var det fest men det var ingen höjdare, jag var för trött som blev tidig hemgång. Har haft en riktigt bra helg iallafall! Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova. Imorgon väntar sista praktikveckan..

Cypern
Emil ♥Home sweet home


Hemma igen efter en skön vecka på Cypern! Har tyvärr varit rätt mycket moln och inte sådär super varmt men vi har haft det skönt ändå. Har väldigt mycket bilder att bjuda på också. Kom hem vid sju igår morse så igår blev en riktig slappar dag. Men idag blir det släktkalas, Robin fyller tolv imorgon. Så min söndag kommer bestå av smörgåstårta och mys.

RSS 2.0