♥111026



Fick precis ett mms på världens sötaste kusin. Lille Emil som kom till världen imorse ♥ Längtar tills jag får gosa med han!
Nu ska jag gå ut med min lilla hund sen vidare till Farmor för lite lunch. Efter det blir det praktik mellan 13-18. Puss.

Tjugofemte oktober

        
Ligger i sängen och myser framför en film. Var med och öppnade imorse så började klockan kvart över sex. Men nu är jag hemma och börjar inte förns tolv igen så ska vila lite nu. Ikväll blir det att fortsätta packa, åker ju på fredag! Sjuuukt gött.


Jag hör ditt namn och det känns fortfarande men inte lika tungt och inte lika mycket


Några bilder ifrån förra veckan.

Idag är det utedag som gäller. Cykelutflykt med dom större barnen. Blir nog kul! Men först blir det tacopaj.
Älskar mina tider den här veckan, 12-17 varje dag. Underbart.

Sweet dreams

Ligger nyduschad i sängen och myser. Har varit en lång dag. Upp tidigt för att åka till läkaren i Linköping. Gjorde EEG (tror jag det heter?) sen åt jag lite på donken. Sen vidare till praktiken mellan 12-17. Lekte indian smyg och spela lite spel. Gillar praktik. Alla barn är så härliga! Men nu ska jag sova. Natti


17/10



Från i lördagskväll

Blev en riktigt bra kväll även fast den inte blev som planerat. Förfesta lite med tjejerna hos Linn sen vidare ut till festen. Där var det väl sådär, men vi hade kul med varandra iallfall! Efter ett tag gick vi till David istället där det var kul som vanligt. Slutatde med lite allsång i Davids säng. Mys! Nu sitter jag och har precis fixat mig lite. Praktiken börjar idag klockan tolv. Skulle verkligen kunna vänja mig vid att börja så dags! Tror det kommer bli as bra och tror jag kommer trivas. Nu ska jag fixa lite lunch innan jag åker. Puss

Cut out all the ropes and let me fall


Sitter och laddar inför kvällen med ostbollar och cola som kommer bestå av fest med bara massa nytt folk, kan nog bli kul! Hade en jätte mysig studiedag i torsdags med Malin. Luncha och gick på stan. Fick med mig lite smått och gott hem.
Och igår var det sista skoldagen för mig på fem veckor. Så otroligt skönt! Firade det med tacos och idolmys igår. Perfekt start på helgen. Nu ska jag ta se ett avsnitt How i met your mother sen ta och börja fixa mig. Ha en bra lördagskväll!

No one ever said it would be this hard



Sitter och myser lite i sängen medans andra festar. Man kanske skulle blivit naturare ändå. Fast nee.
Har varit i Linköping idag och gjort ultraljud på hjärtat eftersom de hade sett att något var fel när de gjorde
EKG för några veckor sen. Men allt var helt normalt (vilket var skönt!) och de trodde de kunde ha kopplat
fel vid EKGt. Kul att ha blivit uppskrämd i onödan. Dåligt.. Studiedag imorgon så kvällen kommer spenderas
med Grey's anatomy, nån mysig film och godispåsen. Och imorgon ska jag träffa saknade Malin! puss

Sometimes it's hard to follow your heart



Skapligt drag i skolan nu. Draget på onsdag och nu är spexen och allt igång. Riktigt kul när det händer nått tycker jag!
Efter skolan blev det fika med Julia och kolla lite på stan. Provade världens mysigaste tröja och testade glasögon.

Just say everything is alright



Efter en jobbig vecka med en massa prov åkte jag igår ut till Pappa. Det är bara han och David hemma denna helg så spenderar hela helgen här. Om alla är hemma här så blir det mer att jag är med Julia och Louise så passar på att umgås
 med pappa nu. Igår åt vi god oxfilé och sen myste jag med David framför Idol. Och ikväll blir det mer god mat och
 sen nån film. Behövde en lugn helg nu kände jag. Nu ska jag fortsätta mysa med David. Puss.

You bleed just to know you're alive



Kort dag idag. Gjorde prov sista timmen, gick sådär. Luncha med mamma sen hem och vila en stund.
Nu har jag pluggat massa hinduismen och buddishmen. Hatar religion. Aja. Fick med mig ett paket med en massa zumba skivor och grejer, är nog skit kul! Blir förhoppningsvis att testa med mamma ikväll. Nu ska jag gå en sväng med Rockan. Puss.

Can't wait


Kan inte fatta att om fyra veckor ligger jag där igen. Längtar nått enormt och håller tummarna för bra väder!
Just nu känns allt bara skit. Massor i skolan och huvudet och magen krånglar HELA tiden. Men det är bara hålla ut en och en halv vecka till är sen är det ingen skola på fem veckor (!!!). Praktik två veckor, höstlov, sen två veckor till praktik. Imorgon väntar två timmar lång engelskaprov och psykologiprov så ska ta och läsa lite till. Puss.

Chips, dipp & vampire diaries. Härlig söndagskväll!


RSS 2.0