Glad alla ♥-dag!!
Hejhejhej, så här snygg är jag just nu. Det enda som får mig motiverad att gå upp morgonen nu är att tänka, bara fyra dagar kvar sen ingen skola på FEM veckor! Sportlov och praktik kommer väldigt lägligt om man säger så.
Har ockå redan tappat motivationen till att träna efter att det blev ett litet break förra veckan när jag inte mådde bra men ska försöka ta mig iväg på torsdag iallafall. Annars då? Ja, är ju Alla hjärtans dag idag och det är ju tur att jag har mamma annars skulle jag bli både utan kort och presenter... Nevars jag deppar inte men kommer ändå spendera kvällen med min Ben & Jerry glass, men bara för att det blev kvar från helgen och den kan ju inte bara stå där. Så det så.

7 feburari

image descriptionimage descriptionimage description

Hade det jätte mysigt med Malin och Janni i lördags! Vi kollade på melodifestivalen, en bra film och bara umgicks.
I söndags firade vi Pappa (som fyllde igår, Grattis!!!!) hemma hos Farmor med porterstek och maaaassa cheesecake, så sjukt gott. Igår och idag har jag stannat hemma då min magkatarr satte igång eller vad man ska säga, i söndagskväll. Inte så kul. Men har en del arbeten jag kan passa på att jobba med då så det blir klart. Nu ska jag vila lite. Pussss

JUST NUNya frippan och nya favolinnet.

När som helst kommer Malin, Janni och Annelie hit och hämtar upp mig och då åker vi ner till mamma i stan. Måste köpa present till Pappa med eftersom han fyller 50 år på måndag. Typ gubbe ju. (Haha förlåt Pappa!) Iallafall så ska dom va här hela dan/kvällen/natten så snacka om myslördag det kommer bli. Ojoj. Haha. 
Men nu kom dom så måste skynda. Heeeeej!TJABBA
Sitter och inväntar lite hemmagjord schnitzel och klyftpotato. Fan va jag älskar mat. Måste träna oftare.
I onsdags var jag och klippte av håret en bit till. Gillart. Och igår sluta jag tidigt, åt nudlar och träna. Just det, mina favoskor gick sönder med <///3, så idag har jag letat skor både i butik och på nätet. Blev bjuden på party med men mina kömpisar kunde ej. Bajs på dom. Ruttnar i sängen snart ju. Blir Vampire diaries med Mamma istället. Party hard!!!

RSS 2.0