Torsdag

 
Bilder från en av kvällarna i Turkiet. Skulle inte ha något emot att va där igen. Att gå upp och äta pannkakor, lägga sig vid poolen och sen höra clublåtarna och sen dansa med i clubdansen. Så härlig känsla. Istället ligger jag här i soffan genom frusen under lager med filtar efter en förmiddag med orientering i skogen som var blöt och jobbig. Blä.

Baby I was naive, got lost in your eyes

 
                                     
 
Började denna morgon med skolfotografering, en klass som annars brukar fylla tre proppfulla rader på skolfotona, fyllde knappt två. Full närvaro alltså höhö. Men sätter man fotograferingen på en sovmorgon får de skylla sig själva.
Avslutade skoldagen med lite livräddning i bassängen och sen har eftermiddan bestått av plugg vilket resulterat i två färdiga skolarbeten. De sista innan praktiken börjar på måndag. Så himla skönt!
Imorgon efter skolan åker jag till Malin och på kvällen blir det utgång, vilket kommer bli ap kul och är ledig på fredag så behöver inte tänka på det, kommer bli naaajs. Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på en film. Puusss

Jag är här för att stanna så bara fatta det


My heart goes boom boom boomFör en vecka sen kom jag hem från en vecka på Turkiet. Veckan va så sjukt skön. Vi låg bara vid poolen hela dagarna och jag levde verkligen på pannkakor med chokladsås, pommes, tzatsiki och friterad kyckling. Bästaaa. Den här veckan behövdes verkligen för att jag ska orka med hösten nu!
 
I fredags beställde vi studentmössor (så sjuuuukt!!) Kan inte fatta att det är sista året. Börjar få skaplig panik för allt som kommer sen. Hjälp. Men iallafall, och i fredagskväll käka vi massa kräftor och sen myste jag framför några filmer.
Sen igår övingskörde jag till Linköping då Tindra hade födelsedagskalas, helt galet att min lilla guddotter har blivit sju år. Jag börjar känna mig gammal haha. Efter det åkte jag till Malin och har myst med henne fram till idag. Bästa Mallan.
Imorgon har vi studiedag och då blir det shopping med Louise. Jag vill hitta en fin jacka så håller tummarna.
Nu ska jag försöka komma igång med en svenska uppgift om internet och sen ska jag se Partaj. Puss

RSS 2.0