29 april

Igår fyllde min underbara mamma 45 år och det firades självklart med lite kalas. Så min söndag bestod av grillat, tårta och mys med min fina familj. Gör så ont i hjärtat att veta att man snart inte kommer träffa dem på ett antal månader och speciellt lilla Emil som lärde sig säga min namn igår ♥♥♥♥♥♥ dog lite.

 


12 april

 
 Första veckan på praktiken är nu slut och jag trivs jätte bra. Avslutade även praktikveckan med chokladbollsbakning vilket inte är helt fel. Annars i veckan har jag fått hem både studentmössa och studentskor, dansat vals, lagat mat med Julia och igår firade vi Louise som både fyllde arton OCH tog körkort igår, bäst är hon!!
Ikväll blir det det typiska fredagsmyset med tacos och tv-tittande, men det behööövs.

7 april

Då var även påsklovet snart slut. Helt sjukt hur snabbt det går! Firade in lovet med dans och sen har jag även hunnit bio, stockholm, sjukdom och sen fest igår igen, fast då nyktert och en massa slappande och mys.
Stockholm var super mysigt, åkte med Mamma över dagen bara, och eftersom jag varit sjuk och kroppen inte var helt återhämtad så tog vi det jätte lugnt. Gick och kika lite, satt lite, kika igen, fika lite osv. Fick med mig lite smått och gott hem också vilket alltid är lika kul!
Imorgon börjar fyra veckors praktik, vilket ska bli jätte kul. Men känns helt galet att det bara är fyra veckor kvar i skolan när vi kommer tillbaka.GALET. Studenten liksom aaaah.

RSS 2.0