29 augusti

Ja ni, vad har hänt denna vecka då. I Måndags jobbade jag eftermiddag på Sporthörnan och sen blev det sista måndagsklubben på kvällen. Tyvärr var det inte alls så kul som de andra gångerna men men.
I Tisdags väcktes jag av ett samtal och blev kallad på möte om det eventuella vikariejobbet, och det gick jätte bra så nu kan de ringa in mig på jobb när som helst. På eftermiddagen sen jobbade jag för första gången själv på Mrs Manfred, det gick rätt bra! Blev lite strul i kassan bara men det löste sig! Man lär sig ju eftersom. Men kul äre!
Och igår jobbade jag eftermiddag på Sporthörnan igen. Kul att ha lite att göra om dagarna, men idag är det dock lugnt, fast det funkar ju det med haha

24 augusti

I torsdags jobbade jag som sagt var på Sporthörnan för första gången. Det var fullt upp hela dagen men kul var det! Efter jobbet åkte jag och Mamma in till Linköping för mat och bio. Såg Känn ingen sorg som var härlig och bra, fast tror man tycker den är ännu bättre om man har bättre koll på låtarna osv, vilket vi inte har.
Igår var det dags för jobb igen och även då var det fullt upp hela dagen men det är ju bara kul. Känner verkligen att jag gillar att jobba i butik! Dock har jag varit helt slut nu efter dom här dagarna då jag verkligen inte är van vid att stå och springa runt hela dagarna haha. Så igårkväll blev det lugnt med grillat och filmmys med Mamma.
Nu ska jag ta mig ut i det fina vädret och ikväll blir det bio igen, fast denna gång med Julia och George!


21 augusti


I måndags efter jobbet bestämde Julia och jag oss för att dra en utgång även denna måndagen. Så vi förade själva i mitt kök, sprang i panik till bussen och efter det är kvällen lite rörig haha. Får inget sammanhang på allt som hände men kul vare allt haha! Igår var det dock inte lika kul. Fyfan alltså. Aldrig varit så bakis... Men det är väl sånt man får ta efter en rolig utekväll ibland!
Idag mår jag som tur var bättre och har varit och ätit lunch hos Farmor. Alltid lika gott. Fick även reda på att Mamma och dom hade lite panik och behövde hjälp på jobbet så imorgon och på fredag ska jag få jobba och lära mig kassan och allt där också, jätte kul!

19 augusti

I lördags gjorde jag och Louise en liten utflykt till Gränna. Köpte lite karameller och åt mat i hamnen, sen åkte vi även vidare till A6 en sväng. Kul att komma iväg och göra något annat en dag!
På kvällen sen blev det restaurangbesök eftersom Micke fyllde år. Blev god trerätters som avslutades med tårta.
Idag har jag varit nere och lämnat in papper om vikariejobb och i eftermiddag ska jag få vara med och lära mig kassan osv i en klädbutik här i stan, ska bli jätte kul!

 


Filmkväll

När jag ändå var i Linköping i onsdags passade jag på att även stanna en natt hos Mormor som jag inte riktigt hunnit träffa ordentligt sen jag kom hem. Så vi laddade upp med en massa gott som ni ser och sen kollade vi på film hela kvällen.
Bästa Mormor

Tisdags och onsdags

I tisdags åkte jag hem till moster och kusinerna och myste eftersom jag skulle vara barnvakt åt min favotjejer nästa dag. Vi tog bussen in till stan och hälsade på mormor och jenny, åt på donken och kollade i leksaksbutiker. Sen åkte vi hem och åt glass och kollade på Hitta Nemo. Senare kom även Emil hem som varit på flygplansmuseumet och visade upp sitt nya flygplan. Riktig mysdag med mina gulleungar med andra ord!
 

Måndagsklubben

 
Hade en så himla bra kväll i måndags! Kvällen började med goda drinkar hemma hos Cassandra med Julia och Sigrid sen drog vi oss vidare till Harrys. Träffade massor fina kompisar som jag inte träffat på hela sommaren och bara hade det så himla kul. Och när klockan slog två och musiken stängdes av stod vi fortfarande på dansgolvet. När vi kommit ut från Harrys blev det kebabtallrik och sen somnade jag, Julia och Sigrid gott i samma säng hemma hos Sofia. Bästa utgången sen studenten, japp japp

12 augusti

I lördags åkte jag in till Malin på eftermiddagen och framåt kvällen drog vi oss in till stan för lite utgång. Drack drinkar, dansa och avslutade med donken. Bra kväll! Igår hämtade Robin och Mamma upp mig så tog vi en snabb sväng till Ikano för lite kinamat. Men på eftermiddagen blev det en riktig slappardag då nästan hela familjen låg och slumrade i soffan.
Idag blev det en lunch på stan med Mamma och nu ligger jag i sängen och laddar upp för ikväll då måndagsklubben väntar. Ska bli kuuuul!


Minigolf och glass

 

Förra lördagen spenderade jag först ute i tycklinge med Mamma och Micke. Var helt sjukt varmt den dagen men som tur var blåste det lite svalkande där ute. Så dit köpte vi med oss sallad och låg där sen till eftermiddagen. Badade såklart också. Finns inget bättre än ett dopp i Vättern. Älskart! När vi sen kom hem åt jag lite jordgubbar med mjölk och sen gjorde jag mig iordning för att sedan ta bilen till Linköping och Malin. Vi bara pratade om allt vi missat och kollade på film. En riktig myskväll!
Sen i söndags vaknade vi upp och så såg vi att det var lite för molnigt för solning så vi bestämde oss för att köra lite minigolf. Och så blev det och det blev även lite glass. När vi sen kom tillbaka hade molnen lättat så det blev lite sol och bad ändå. En jätte skön och mysig helg blev det!
 
Idag tog jag sovmorgon och sov ut lite. Sen var det dags att ta tag i CV och personligt brev igen. Är så sjukt svårt att veta vad man ska skriva och formelera det men det löser sig väl tillslut. Ikväll blir det dock fredagsmys med Julia
 

Perfekt sommardag

Förra fredagen hade vi verkligen världens mysigaste och mest perfekta sommardag. Vi åkte ut allihopa till Morfars land som han håller på och gör iordning. Sen skjutsade Morfar och Robin ut oss till en mysig klippa med båtarna och där låg vi hela dagen och hade det underbart. Vi badade, solade, grillade korv och hamburgare, åkte ring och vattenskidor och åt glass. Var så himla härligt. När det sen började bli kväll åkte vi hem och åt färsk potatis och skinka. Bästa dagen på länge!

8 augusti


Känner att jag ligger lite en vecka efter här med bilderna som kommer men har för en gångs skull tagit lite bilder så skit samma! Förra torsdagen var det till skillnad från idag riktigt fint väder så då låg vi ute vid poolen och hade det skönt hela dagen och sen på kvällen körde jag, Julia och Louise en utgång i Linköping vilket var kul!
 
Igår och idag har det varit skänningemarken i Skänninge och som vanligt har det varit parkeringsvakt som gäller då. Igår hade vi fint väder och dagen rullade på ganska snabbt men idag har det vart riktigt skit. Hela förmidagen småduggade det till och från och sen framåt tolv började det verkligen spöregna. Iomed vädret har det vart jätte lite bilar också så dagen har gått i slow motion. Men som tur va var Micke schyst och släppte oss tidigare så nu ligger jag här under täcket och försöker värma mig lite och snart blir det nog en film!

I onsdags


I onsdags var inte vädret sådär höjdarbra så då passade vi på att åka in en sväng till Linköping för lite shopping, och det blev det allt! Har varit så himla shoppingsugen länge nu då eftersom innan jag åkte till Australien kunde jag inte handla så mycket eftersom jag inte kunde ha med mig så mycket. Men nu hade jag inte som stoppade mig så jag köpte massa fina grejer! Blev en riktig mysdag med mamma, Julia och Louise, då vi även käkade grillat kött (SOM JAG LÄNGTAT!!) och myste på kvällen.

Hemma

 

 

I måndags började min resa hemåt igen. Eftersom jag aldrig flugit ensam förut och skulle flyga tre olika flyg var jag extremt nervös, men som tur var flöt allting på som det skulle och den gången jag vart osäker fick jag hjälp av den som satt brevid mig. Så resan gick bra! Dock var det ganska jobbigt och ensamt men när jag kom till Landvetter och fick träffa Mamma, Pappa och Julia var det helt klart värt det! Känner verkligen att jag gjorde rätt beslut i att åka hem vilket är jätte skönt.

När vi sen kommit hem från Landvetter väntade middag hos Farmor med delar av resten av familjen. Så himla mysigt och gott.

Mina dagar nu sen jag kom hem har verkligen varit helt underbara och är så glad att vädret har varit så fint! men mer om det skriver jag imorgon för nu måste jag sova. God naaattt


RSS 2.0