I'm coming home

 

 

För en vecka sen bokade jag en biljett hem. Jag kände att det var det bästa för mig och nu en vecka senare känner jag att jag tog rätt beslut! Så om en vecka är jag äntligen hemma igen och det ska bli så himla skönt för jag saknar alla så sjuuuukt mycket! Helt galet. Nu hoppas jag på att denna vecka går snabbt så jag snart får krama om alla igen!


Australien

Tänkte bara säga att vi har en blogg där vi skriver om vad vi gör här i Australien. Så är ni nyfikna titta in här istället;
 
http://lisaochjuliaiau.blogg.se/
 

Hej

Dagen efter midsommarafton gick somsagt planet mot Bali. Där spenderade vi en skön vecka med sol, bad och god mat. Efter det fortsatte resan mot Australien.

Jag vet inte om det bara är hemlängtan, beskedet från i lördags eller bara det att resa såhär och vara borta såhär länge helt enkelt inte är något för mig. Jag mår sådär i vilket fall. Det enda jag kan tänka på är om jag ska stanna eller åka hem. Men känner att jag måste härda ett tag till i alla fall. Det kan ju bli bättre. Och blir det inte det vet jag ju att jag försökt i alla fall. Så nu får vi bara hålla tummarna för att det blir bättre!


Rocky

I fredags hände det som inte fick hända. Det man kände kunde vara det värsta som kunde hända när man åker bort till andra sidan jorden. Våran älsklings Rockan gick bort. Han var tvungen att sövas ner då hans njurar i princip la av. Kan fortfarande inte fatta att det inte kommer komma någon nedspringades i trappan med viftande svans när jag kommer hem. Känns helt overkligt. Men nu har han det förhoppningsvis bättre och inte behöver må dåligt längre. Min lilla älskling. Kommer aldrig att glömma dig ♡
 

RSS 2.0