Studenten del 2

 
 
Världens lyckligaste dag. Har nog aldrig lett så mycket som jag gjorde den dagen. Åh vad jag saknart!
 
Tack fina Jenna för alla fina bilder!!

Smultronstället

 

Idag hade jag en riktigt mysdag i Söderköping med tre fina ex-klassisar. Vi ville göra något innan jag åker till Bali/Australien i nästan ett år på lördag så vi tog bilen och käkade glass på Smultronstället. En riktig mysdag blev det.
Och det är istort sätt vad den här veckan har bestått av, mys med alla fina människor som som jag kommer sakna där på andra sidan jordklotet. I måndags var det extra jobbigt då jag var tvungen att säga hej då till Malin, Julia och Louise. Då på kvällen blev det tjutkalas och massa pussar och kramar.. Men de här månaderna kommer säkert bara flyga iväg så det kommer bli bra! Och så finns det ju massa sätt att höras på nu så hålla kontakten kan man göra hur lätt som helst.


Studenten del 1

I onsdags tog jag studenten och det var lätt en av de bästa dagarna nånsin. Kan fortfarande inte fatta att allting är över nu! Så sjukt blandade känslor för allting. Men nu börjar nästa steg i livet så det är bara att se framåt. Haha.
På morgonen klockan kvart i sex kom min ängel Louise och tog lite fina bilder på mig. Så himla kul att ha sen! Resultatet är dessa bilder. Puss påre Louise

RSS 2.0