17 November


 Såhär har min söndag sett ut! Vaknade tidigt av att Robin gick runt och sjöng i hela huset så passade då på att gå upp och fixa ihop en omelett med sockerärtor till frulle, lyckades äntligen göra en som inte gick sönder dessutom! Efter det cyklade mamma och jag ner till sporthallen för att kolla på Robins handbollsmatch, som var väldigt jämn men slutade med att de vann med en boll! När vi kom hem där ifrån fick jag ett ryck att baka bröd så då satte jag igång med det. Blev ett riktigt gott morotsbröd. Vid fyra bar det av mot sporthallen igen för Robin spelade ännu en match och även den vann dom!  
Kvällen har sen bestått av fläskpannkaka (måste vara bland det godaste som finns!!) , the mentalist och bron. Riktig myssöndag! Nu ska jag sova för imorgon blir det jobb igen. Pussshej


14 November


En aning suddiga bilder ifrån i fredags.

I fredags körde vi en as rolig utgång i linkan med massa dans. Resten av helgen blev en riktig slapparhelg med bl.a. tacomys och heartbreak hotel. 
Denna vecka har vikariejobben kommit igång igen så har varit en riktig jobbarvecka igen, men kul! 
Nu ligger jag i soffan och väntar på Hela Sverige bakar-finalen, sen blir det direkt sängen för imorgon är det öppning halv sju som gäller. Puuussshej

Grattis på fars dag ♥

Världens bästa pappa

5 november


Då var man riktigt mörkhårig! Blev lite mörkare än jag tänkt mig men mitt hår drar till sig färgen så himla mycket så då blev det såhär. Men trivs ändå och sen försvinner ju färgen efter ett tag med och då ska jag försöka få till mer koppar i det också! Blir nog bra. 
Just nu sitter jag på jobbet. Bara haft inne två kunder på hela förmiddagen så är ganska segt. Nu snart är det dock lunch så det åker jag hem till mamma en sväng för lite mat. Sen tillbaka hit! Hoppas på mer att göra i eftermiddag..

RSS 2.0