31 oktober


Min nya hårfärg, fast egentligen inte. Den fastnar verkligen inte på bild och ändras i alla olika ljus, men utifrån den här  bilden är det är lite mörkare i verkligheten. Dock ska det bli ännu mörkare på måndag. Vi körde lite säkert i måndags och det blev fint, men eftersom det var lite mer färg jag tänkt och känner nu att jag passar i det så kör jag på istället och kör fullt ut! 


30 oktober

 
Sitter just nu på jobbet och tar det lite lugnt, känner mig sådär idag.. Har ont i huvudet och känner mig yr. Dock är det inte alls mycket folk på stan idag så finns ändå inte så mycket att göra. Tråkigt då det är så kul när man säljer lite! Så istället idag får jag passa på att plocka och damma lite. Och sen kanske skylta ett av fönstren men det får vi se om jag gör idag eller på fredag! 

28 oktober

I fredags hade jag en ledig dag vilket satt riktigt bra efter en körig vecka. Började dagen med att boka biljetter till Avicii! Så jävla gryyymt!!  Sen resten av dagen hade jag mysdag med mamma. 
I lördags var det jobb i butiken som gällde och på kvällen skulle vi dragit ut men det blev inte av, satsar på nästa helg istället! 
Igår började vi dagen med lite brunch och sen åkte vi på kalas eftersom lilla Emil fyllde 2 år sötisen. 
Idag är jag också ledig då jag ska till frisören sen. Har sån sjuk beslutsångest då jag verkligen skulle vilja våga köra på nått helt nytt  för jag är så trött på det blonda, även fast jag verkligen trivs i det haha, så vi får väl se hur jag ser ut ikväll! Men känner att är det nån gång jag ska våga är det nu. Nu ska jag iaf få i mig lite frukost, hade bra!!

18 oktober

Hejhej, det var ett tag sen! Senast jag var inne och skrev här kunde man fortfarande gå barbent och nu är det vantar som gäller. Turkiet var helt underbart, varmt och skönt och jättemysigt med kussarna.
Efter den veckan har det dock varit ganska mycket. För några veckor sen åkte Mamma in för att göra en ballongsprängning på hjärtat men då visade det sig att det var mycket värre än de trott så en vecka senare fick hon genomgå en bypass operation. Det blev en ganska stor chock för oss alla då det blev ett mycket större ingrepp än väntat och mycket längre sjukskrivning. Men nu är hon hemma hos oss igen iallafall och det är hur skönt som helst!
Så under dessa veckor har jag i princip jobbat heltid och spenderat resten av dagarna hos mamma på sjukhuset.
Nu blir det fajitas och sen idolmys och imorgon är det jobb som gäller igen!

RSS 2.0