30 april
Sitter just nu på jobbet och har lite rast. Jobbar till fyra idag och sen blir det mys med mina favotjejer ikväll. Långhelg och grejer är det ju med igen! Jag klagar inte. 
Bilderna här ovan är ifrån i söndags och måndags. I söndags hade mamma och jag en heldag i Linköping för att fira henne så vi shoppade, åt glass och sen bjöd jag henne på mat och bio. Super mysigt! När hennes födelsedag var sen i måndags kom mormor, Kenneth och kusinerna, så åt vi grillat och en chokladtårta som jag hade gjort dagen till ära. Nu ska jag återgå till alla barn. Pusshej!21 aprilPå Långfredagen i vår familj har blivit lite tradition att äta påsklunch hemma hos mormor på! Så mysigt att få mysa lite med kussarna, mormor och moster. Mamma och jag sov även över där så blev ännu mer mys på kvällen framför let's dance. 
På lördagen åkte vi hemåt på förmiddagen och spenderade sen dagen i solstolen men passande även på att dra med mamma och gick milen i det sköna vädret. På kvällen passade vi även på att äta massa gott grillat. Så himla underbart med vår!! 
Just nu ligger jag i soffan och försöker komma på nått bra att titta på men det går sådär. Ska snart ut till pappa iaf där det väntar smörgåstårta som lite påskfirande! 

Helgen

I fredags var jag ute och åt med två fina jobbarkompisar.

Vi var på Hörnet och jag testa anka för första gången, riktigt gott!

I lördags var jag ute hos pappa och myste. Hade lite unnardag så åt det här framför 12 years a slave. Hemsk film men mysig kväll.

Avslutade helgen med en lång pw i blåsten.


16 april


Sitter just nu på jobbet och äter lite melon. Har jobbat på Mrs Manfred igår och så nu idag! Har varit väldigt lite folk idag så har städat istället, dammat, dammsugit och torkat speglar osv så dagen har gått rätt snabbt ändå. Efter jobbet ska jag nog ta mig ut på en springtur med.
 Påbörjar även min påskledighet ikväll efter jobbet med, 5 dagar ledigt är inte dåligt! Sitter fint! Nu ska jag ta det sista av dammningen. Hade bra pussss


9 april


I fredags var jag hos frisören efter jobbet och ljusade upp håret lite! Efter att ha varit mörk ett tag nu kände jag att det var dags att gå mot det blonda igen nu till våren och sommaren.
Helgen har förövrigt varit lugn. Var förbi landet en sväng och hjälpte till och måla och så var vi och såg Noah på bio, den va skit bra!! Hade plusstolar längst bak med så nu när man testat det kommer man aldrig vilja sitta på vanliga platser igen... As härligt!  
Just nu ligger jag i soffan och glor på serier, har varit iväg och jobbat en sväng på morgonen och efter lunch ska jag iväg för nästa arbetspass. Jobben rullar på bra nu tycker jag. Nej nu ska jag fortsätta här, pusss!RSS 2.0