27 februari
Tjabba! Sitter just nu på jobbet och tar det lugnt. I förmiddags var det en del kunder men nu på eftermiddagen har det varit ganska dött så har skyltat om istället!
Igår var jag ledig så var ute och gick en sväng och efter det lunchade jag med mamma på stan. Resten av eftermiddagen rensade min bokhylla hemma och det behövdes kan jag säga haha! Fortfarande inte klar.. För sen kom Micke hem och då åkte vi och motionsimma. Var jätte skönt och tror det kan va riktigt bra för mig rygg/nacke så det ska jag försöka fortsätta med! Men shit va trött jag var i kroppen efteråt, mycket jobbigare än man tror. 
När jag kommer hem ikväll är det packning som gäller inför Stockholm imorgon, så taggad!!24 februariHejhej! Just nu ligger jag i soffan och är hemma på lunchrast, ska strax ta och värma lite mat. Sen åka tillbaka till förskolan igen. 
Förra veckan jobbade jag på fritids hela veckan. Var super kul och mysigt! Och denna vecka är det jobb på en förskola och i butiken.
Helgen har varit lugn med film, mello och sen lite shopping igår. Behövde nått till på fredag då det är dags för Avicii!! Längtar nått så sjukt och kan inte fatta att tiden gått så fort. Känns som det va igår vi boka!
11 februariLigger just nu i soffan framför Grey's anatomy och ska snart sätta igång att skala potatis. Har haft en lugn dag! Började med en liten sovmorgon och sen frukost framför nytt Hart of dixie-avsnitt. Vid halv tolv åkte jag iväg och jobbade en kortis på en av förskolorna jag jobbar på. När jag kom hem tog jag mig ut på en liten promenad och efter det åkte jag och hämtade David på dagis och skjutsade hem honom. 
Imorgon har jag inte heller så mycket jobb vad jag vet så får se vad jag tar och hittar på då!

8 februari


Igår slutade jag jobba halv tolv så åkte då ner till stan och lunchade med mamma, mormor och Kenneth. Sen åkte vi hem till Jenny och barnen en sväng. På kvällen var det dags för mig och mormor att se The wolf of wallstreet på bio! Mysigt att ha lite kvalitetstid med  henne ibland! 
Idag har jag haft mysdag med mina favotjejer. Vi har varit i leksaksbutiken, lånat böcker på bibblan och ätit donken.  
Nu är jag hemma igen och har haft mellokväll med mamma och nu ser vi på Gaygalan. Så det ska jag fortsätta med nu, pussshej!5 februari


Sitter nu och jobbar i butiken. Är helt sjukt dött på stan nuförtiden men har sysselsatt mig med lite skyltning osv som alltid är kul! Extra kul nu med snygga vårkläder! 
Annars så rullar allt på. Kan väl inte påstå att 2014 har fått en så jätte bra start men förhoppningsvis vänder det snart.
Imorgon blir det jobb på dagis och samma på fredag. Efter jobbet på fredag åker jag till Linköping för att umgås med mormor och kusinerna, myspysRSS 2.0