13 januari


Såhär blev resultaten efter att jag varit hos frisören i fredags! Har lite svårt att bestämma mig om jag vill va mörk eller ljus så körde på en ombre nu. Känns bra! 
När jag var klar med håret åkte jag till Malin. Vi hade tänkt bara äta gott och mysa framför en bra film men sen runt nio fick vi ett ryck och bestämde oss för att gå ut. Blev en rolig kväll men nytt folk och dans. Spontant är bra! Annars har helgen varit lugn, inte gjort nått speciellt men det är skönt det med. 
Idag var det ingen som ringde imorse så jag fick en ledig dag. Kändes rätt bra då man läst allas tweets om hur kallt det är ute... Så nu har jag ätit gröt framför tvn och ska börja ta tag i dagen. Tror det blir lite rensning och personligt brev skrivning som får bli dagens sysselsättning!9 januari


Ligger just nu i sängen framför Sveriges mästerkock och har tryckt i mig en kycklingsallad, gooootttt! Efter två veckors ledigt har jobbet dragit igång igen så igår och idag har bestått av jobb! Imorgon blir det jobb fram till lunch sen ska jag till frisören och fixa till barret igen. Efter det ska jag träffa Malin, woho!!


Nytt år

 
Vaknade på nyårsafton på världens sämsta humör och ville helst av allt bara äta skräp, se film och sova när alla andra firade. Dock hade jag bjudit hem tjejerna på middag så det var bara sätta igång! Och det var tur att jag gjorde för kvällen blev rätt bra ändå. Hade ju verkligen inga förväntningar så det blev mycket bättre än jag trodde!
När tjejerna först kom bjöd jag på lite plock och sen fläskfile, bakpotatisklyftor och hemmagjord pepparsås och sen hade jag gjort en fryst chokladmarängtårta med glass. När vi kände att vi var klara hos mig åkte vi till en lokalfest och firade in nya året med några vänner och dans. Bra start ändå på nya året!
 

RSS 2.0