Like a house of cards, one blow from caving in


Är helt slut. Praktiken tar verkligen kål på en men ungarna är underbara. Kom även precis hem ifrån gymmet så nu kan jag knappt gå heller
men skit skönt att röra på sig igen efter jag varit sjuk i en vecka nu. Men annars är allt bara bra. Allt flyter på som vanligt. Nu mat. Puss på er.

I wish that I was looking into your eyes



Har spenderat dagen i Linköping med mamma. Fick med mig massor fina grejer hem. Lite söta toppar, ett par shorts och en klänning bl.a. Mysig dag!
Imorgon börjar praktiken igen då. Skönt att komma tillbaka dit istället för skolan även fast jag har en massa uppgifter att ta tag i den här veckan.
Men nu blir det Big brother. Puss på er.

Color me good



Dessa två toppar låg i mitt påskägg idag. Båda är från Mrs Manfred/Cheap monday. Älskar de smala banden på linnet!

Glad påsk!!






Igår bjöds det på påsklunch hos mormor och en sväng till Motala. Donken och varamon osv. Trevligt trevligt. Och idag har jag legat och stekt i solen hela dagen.
Känns som vi har sommarlov och inte påsklov. Härligt är det iallafall. Nu ska jag in i duschen sen kommer kvällen bestå av grillning och bio. Puss.

I'd hoped you'd see my face and that you'd be reminded that for me it isn't over


You're not like the others


Blev visst lite sne hehe. Några bilder från igår iallafall. Mamma och jag åkte somsagt in till Linköping. Först åt vi lite god mat på Steve's coffee sen gick vi på bio.
Riktigt mysig kväll! Hade ju tänkt sola lite igår men det hann jag inte med och idag är det molnigt. Min vanliga tur kan man säga. Men i eftermiddag kommer
Malin hit så det blir nog en bra dag ändå! Nu ska jag duscha. Puss puss.

Water for elephants



Kom precis hem ifrån linköping. Var och såg den här filmen på bio med mamma. Grymt bra film! Den måste ni se, så himla underbar.

Never mind I'll find someone like you




Fick hem dessa förra veckan. Så himla fina! Älskar virkat. Linnet är från Bubbleroom/vila och västen är från HM.
Mår mycket bättre idag så nu håller jag på och rensar min garderob sen hade jag tänkt vara ute lite i solen med. Och ikväll blir det bio med mammsen. Puss på er.

My heart is refusing me







Lite bilder från i lördags.

Denna helg blev en riktig festhelg! Både fredag, lördag och söndag. I fredags var vi på maifs lagfest, i lördags var det tjejfest/mys hemma hos Alexandra och igår var det fest hemma hos Markus. Har haft riktigt kul alla kvällar så det var lyckat! Borde kanske stannat hemma både i lördags och igår eftersom jag åkt på nån influensa tror vi.
Har grymt ont i halsen så idag har jag fått spendera dagen i sängen men det har det varit värt tycker jag! Nu ska jag ta och mysa lite med Mamma och Mormor som är här
och så ska jag unna mig lite ben & jerry's också. Puss.

Måndag

Känner mig riktigt duktig nu. Tog äntligen tag i och åka ner till corpen för att fylla på min månadskort, nu jävlar säger jag bara. Beach 11 here I come! typ hehe.
Nevars men jag tränade även när jag ändå var där och va skönt det var. Måste verkligen fortsätta med att träna nu så min rygg/nacke/huvud ska bli bättre och
för jag ska må bättre helt allmänt. Påtal om annat ska jag ta och kolla ett avsnitt how I meet your mother sen måste jag sova för imorgon börjar jag halv sju. Härligt.

I wish nothing but the best for you


Blev en riktigt bra kväll igår. Julia kom hit och vi kollade film, åt chips med dipp och praaata. Var hur länge sen som helst hon och jag umgicks såhär så det var jätte kul!
Och idag har jag vart ute och gått i det härliga vädret med min vovve och kollat på OC. Nu blir det Hellcats sen är det äntligen Gossip girl igen. Hej serienörd.

Virkat



Testade det här fina virkade linnet inne på Vila för några veckor sen men ville egentligen ha ett i vitt så köpte det inte. Senare fick jag veta att det hade funnits i vitt
så jag satte igång och leta efter det på nätet, och jag hitta det inne på bubbleroom, woho. Så jag beställde det direkt. Lite träligt bara att det kosta 100kr extra pågrund av frakt och postförskott, men det är det nog värt. Sjukt fint till sommaren.

Take a chance and don't ever look back



Mitt hår har blivit blondare och kortare sen sist vi sågs och jag älskar det! Kändes as kort först men nu har jag vant mig! Det kanske inte ser så kort ut på bilderna
men det är stor skillnad tycker jag. Skit snyggt iallafall. Och det är allra snyggast om jag lockat det som jag gjort på bilderna. Som det vart sämst kvalité på förövrigt.
Min vecka har annars bara bestått av praktik, huvudvärk och sängliggande. Inte jätte kul direkt fast kul att vara igång med praktiken igen.
Men nu ska jag se gårdagens big brother, hehe. Puss på er

It's so much easier to run

Igår var min sista skoldag på fem veckor, så sjukt skönt. Två veckor praktik, påsklov sen två till veckor praktik. Ska tillbaka till samma dagis som jag var i höstas.
Efter skolan igår hängde Alexandra med mig hem sen åkte vi in till Motala med Julia och Julia, senare sen kom även Sofie. Vi käkade på med eller utan och såg på bio.
I am number four. Den var riktigt bra. Dregla lite över Alex Pettyfer gjorde vi med. Sjuukt snygg.
Och idag så fick jag upp vid sju för att jobba med äggen. Kändes som jag hade fjädrar både i näsan och halsen usch. Men ska jag göra det imorgon med så det är bara stå ut.
Nu sitter jag och funderar på om jag orkar gå till mima och köpa nått gott till kvällen. Är ensam hemma så ska fixa lite kött och klyftpotatis men skulle va gott med lite chirre också. Tror det blir så. Så ni får ha det så bra. Puss puss.

RSS 2.0