11 September

Denna vecka har det verkligen varit fullt upp! Måndagen började med jobb på dagiset, sen åkte jag ut och sprang en sväng i skogen, tillbaka hem för en dusch och lunch och sen vidare för jobb på Sporthörnan. Och igår blev två pass med några timmars mellanrum på dagis till en heldags jobb istället. Stängde själv där också för först gången, var lite nervigt men det gick bra, sista barnet kvar var ju lillebror haha! När jag kommit hem körde även Micke och jag intervaller runt tycklinge.
       Just nu ligger jag i sängen helt utmattad efter dagen. Öppnade vid halv sju på dagis idag och jobbade sen till tolv där, sen blev det snabb sväng hem för lunch och sen jobb på Sporthörnan hela eftermiddagen. Trötter tjej här nu men imorgon ser dagen ungefär likadan ut, bara att jag får sova en timme längre, så det är bara bita ihop och köra. Måste verkligen hinna med att börja packa imorgon med eftersom jag inte börjat med det överhuvudtaget..hehe.
 
 

8 September


Ifrån jobbet i fredags

Att ha kunnat gå i barbent och ligga och sola enda in i september är verkligen ingenting jag klagar på, vill inte släppa taget om sommaren riktigt än. Och som tur är behöver jag inte det heller då jag om en vecka befinner mig i Turkiet! Längtar nått så sjukt, ska bli så häääärligt!!
Denna helg har gått väldigt fort men har egentligen inte gjort alls mycket. Började dagen igår med en promenad och sen la jag mig och läste i solen. Och på kvällen lagade jag mat till Robin och mig, och sen även fruktsallad som vi åt framför en film. Myskväll helt enkelt. Och idag har jag jobbat på förmiddagen och när jag kom hem la jag mig och fortsatte läsa i solen. Fick även ett ryck och satte igång att baka bröd, vilket inte blev riktigt som jag hoppats men det funka!
Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och se på Friends with benefits, har sett den massa gånger men hittar inga nya bra filmer så då får man ta de man redan vet är bra helt enkelt. Sen är det dags att sova för imorgon är det ny jobbvecka, tagggaaa. 


5 September

Sitter och soffan och har köttfärssås på spisen. Kom hem från en springtur för en timme sen också. Har gått eller sprungit varje dag den här veckan, så himla skönt! Har även varit mycket jobb i veckan så har haft fullt upp. Har varit både på dagis och sporthörnan. Kul att ha något att göra om dagarna! Imorgon ska jag först jobba på dagis och sen på eftermiddagen ska jag jobba på Mrs Manfred. Det var allt för nuuu, Pöss


2 september


I fredags blev det lite jobb på Mrs Manfred. När jag hade stängt åt jag pizza och sen åkte jag ut till Pappa. Där myste jag med Julia och Louise framför Livet enligt Rosa, som fortfarande är lika bra haha! Det fortsatte sen på lördagen med.
Igår åkte Mamma och jag en sväng till Linköping för att kolla efter höstskor, och det hittade jag. Så nu, med både ny jacka och nya skor är jag redo för hösten! Mamma och jag passade även på att luncha och fika, och sen hitta jag självklart lite annat kul med hehe.
Nu på morgonen gjorde jag god frukost med smootie och äggröra sen gav jag mig ut på en promenad. Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det jobb på Sporthörnan! Puss på er

RSS 2.0