.



It's okey not to be okey.

Testar att blogga från mobilen lite. I måndags hade vi en lektion, igår hade vi också bara en + lite lekar med ettorna och idag två lektioner. Gillar det här. Slutade alltså redan tio idag men kom inte hem förens nu pga bussarna. Är helt slut så ska ta och vila lite men sen väntar städning och religion. Puss.


I can make you glad you came

Åkte in till Linkping igår med mamma. Åt god kyckling på steve's coffee och såg Crazy stupid love på bio. Gryyym film, rekommenderar den verkligen, se den! Idag har jag bara chillat i sängen och rensat min garderob lite, behövdes verkligen.
Nu sitter jag och peppar inför kvällen då det är feeest. Hade så bra. Pusss.

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här


Var på lasarettet förut och gjorde magnetröntgen på huvudet. Lite läskigt det där. Obehagliga ljud och sjukt svårt att ligga still så länge men det gick rätt bra ändå. Hoppas nästan på att dom hittar nått (inget farligt bara!!) litet som är lätt att göra något åt så jag blir av med den här huvudvärken. Aja, vi får se hur det blir. Nu ska jag iallafall ta och läsa lite sen ikväll blir det bio. Puss.

I want all of you, forever, you and me, every day.




Läser The notebook på engelskan nu och gud va fin den är. Filmen är en av mina favoriter och jag kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna och boken är minst lika bra. Älskar att drömma mig bort och inbilla mig själv att jag också kan få uppleva sån kärlek nån dag. Man kan ju alltid hoppas.

I put some new shoes on and suddenly everything is right





I Måndags var det studiedag och den spenderade jag i Linköping med Louise. Åt god sallad och handla lite. Några av grejerna ser ni ovanför. Är super nöjd med mina skor även fast jag fick jobbigt skoskav idag haha.

Jag är med men aldrig riktigt där



Ligger och småkollar lite på Halv åtta hos mig och inser hur hungrig jag är. Mamma är borta ikväll så håller tummarna för kebabtallrik. Har varit sjukt sugen på det hur länge som helst, drömde tillomed om det inatt haha...
Lång dag i skolan idag så nu är jag helt slut. Imorgon är det friluftsdag men känns inte som min kropp kommer klara av det så får se hur det blir med det. Längtar tills helgen som förhoppningsvis kommer innehåll bio, fiesta och Liseberg. Kommer bli as bra! Puss på er.

Puss



Lite bilder från i söndags. Var och firade Tindra som fyllt år. Alltid lika mysigt att träffa lilla släkten. Var även en sväng på Ikano och åt kinabuffé innan med, gottgott!

Vad man gör?

Man biter ihop.

Så många som frågar vad man gör när man går sönder, hjärtat blir söndertrasat och helt plötsligt ser man inget ljus i det stora mörka och jag kan bara svara att man biter ihop.

Man kväver skriken i kudden på nätterna och man gråter bakom sina solglasögon på vägen hem från jobbet (och till och på jobbet för den delen). Man pressar in naglarna i handflatan när hans namn eller bild dyker upp på datorskärmen. Man går ut och springer tills kroppen nästan ramlar ihop till en liten klump. Man sveper vinglas på tom mage när paniken blir som mest outhärdlig. Man sitter på jobbet och skriver en artikel om höstens snyggaste skor eller blippar varor i kassan på Ica eller försöker komma ihåg vad som står i ekonomiboken i skolan.

Psykisk och fysisk smärta är så lika varandra när man tänker efter. Vad gör du när du får migrän eller mensvärk eller vad fan som helst? Du tar ett par tabletter som inte hjälper och sen biter du ihop.

Så när man har bitit ihop så jävla länge att läppen är sönderbiten ögonen rödsprängda och handflatorna fulla av märken och sår...  känns det plötsligt inte lika mycket. Jag kan lova det.

-Michaela Forni


Dreaming is believing



Började dagen med att försova mig. Vaknade fem minuter innan Farmor skulle skjutsa mig till sjukhuset för att röntga min nacke. Men det funkade ändå. Åkte hem igen och åt och fixa mig lite sen tillbaka till Motala för två lektioner. Blev en snabbfika med Ludde efter skolan och sen en promenad med Rockan (som förövrigt fyllde sex igår!!). Nu blir det lite bakad potatis sen engelska glosor. Puss.

Don't do that


Allting som var på riktigt, känns på låtsas nu


Sitter och lyssnar på Melissa Horns nya album. Är helt sjukt trött vilket är konstigt eftersom jag haft sovmorgon både igår och idag och väldigt få lektioner. Ikväll blir det lägga sig tidigt men först lite plugg sen Idol. Hatar rutinerna man kommit in i nu. Skola-plugga-äta-tv-sova. Kul liv.

Tolfte September


Grattis min lilla fis!

Har haft en riktigt rolig helg. Filmmys i fredags och fest i lördags. Massor dans och skratt. Och nu är det en ny skolvecka. Började slappt med sovmorgon och tre timmars lång rast. Nu ska jag plugga och sen ska jag bli av med min äckliga utväxt. Puss.

Let's love and risk it all


Har suttit och försökt få ordning på designen ett tag nu och det verkar som det ser olika ut på olika datorer men får hoppas det löser sig snart.. Iallafall, nu sitter jag i soffan och äter choklad. Har varit hemma idag pga av huvudet men imorgon ska jag träffa ännu en läkare för att sen förhoppningsvis få röntgas igen. Nu ska jag glo lite på tv. Puss.

RSS 2.0