Be the change

Då var första veckan i trean avklarad och det firar vi med utgång ikväll. Är riktigt taggad så hoppas det blir kul!
Fast imorgon blir det en liten upplevelse att gå upp vid fem för att sen åka till Ullared. Kommer ju knappt hinna somna haha, men som tur är kan jag ju sova i bilen. Ska ner dit och bo över med min Moster. Vi ville hitta på nått över helgen och hon älskar Ullared och jag behöver köpa lite grejer så då passa det perfekt. Kommer bli riktigt mysigt

Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig självExakt såhär har mina eftermiddagar sett ut den här veckan. Har dragit på mig mysbyxorna, gjort en smootie, krupit upp i sängen och sen kollat på Sex and the city resten av dan. Jag måste vara bäst på att slappa i hela världen.
Fast idag innan jag la mig i sängen tog jag en sväng förbi St:persskolan och hämta mina regnbyxor och träffade då några saknade gullungar med.

Gränna

Va tvungen, va så himla snygg..

Några bilder från när jag och Julia åkte till Gränna en sväng i somras. Himla mysig stad det där ni.
Idag var det första skoldagen på mitt sista år på gymnasiet. Sjukt. Har haft lite ångest för att lovet är slut men nu känns det lite bättre när första dagen är över. Fast nu börjar lite ångest för kanotlägret vi ska på nästa vecka. Sova under en pressening, utan toalett två nätter och under dagarna paddla kanot. Härligt. Haha. Nej men bara det inte regnar!
Nu ligger och och kollar på älskade hollywoodfruarna. Bästa Maria och Isabel. Sen blir det sängen. Puss

Göteborg

Lite bilder från förra helgen då vi var i Göteborg över helgen. Den bestod av shopping, massa dans, god mat, drinkar och annat kul. Riktigt lyckad helg!!

You want me down on Earth, but I am up in space
Från Kreta.

Idag har jag förmodligen spenderat min sista dag vid poolen för detta sommarlov (och sista sommarlov..). Riktigt härligt att vi fick en sån här dag sista veckan även fast molnen har kommit och förstört ibland.
Nu snart ska jag ut och springa en runda för första gången efter ett alldeles för långt uppehåll.. Kom aldrig igång igen där efter Kreta men nu hade jag tänkt satsa igen! Efter det blir det lite god mat för vi ska fira Micke lite i förskott då Mamma inte är hemma på fredag. Blir mysigt. Och imorgon åker jag till min efterlängtade Malin, också väldigt mysigt!

Stockholm

För några veckor sen tog jag och Malin tripp till Stockholm över dagen. Shoppade hela dagen och myste runt där. Brukar ju annars åka till stockholm

Mina senaste veckor!


Nyklippt, äääälskar mitt korta hår nu


Donkenfrulle innan Liseberg, så jävla gott


Skön eftermiddag i Tycklinge


Såg grymma Uggla på slottet!


Innan första måndagsklubben!


Myskväll med tjejerna


Redo för partyyy


Bästa brunchen hos bästa mormor


Parkeringsvakt på skänningemarken

8 Augusti

Sen jag skrev här sist har det jag längtat hela året till hänt. Jag har fyllt arton!!!! Hade en jätte bra födelsedag med middag och fest med fina vänner och släktkalas dagen efter. Har varit ute två gånger med vilket tyvärr har varit lite av en besvikelse men det kommer! Annars har jag mest tagit det lugnt, umgåtts med vänner och jobbat som parkeringsvakt på skänningemarken. Knappt två veckor kvar av lovet så nu gäller det att njuuuta av ledigheten så mycket som möjligt och i helgen blir det Göteborg med tjejerna, kommer bli gryyymt! Nu ska jag se en film med mamma. Pusssohej

RSS 2.0