Make up store




Efter skolan idag åkte Julia och jag in till linköping för jag skulle på make up lektion på Make up store. Och såhär blev resultatet. En sotning i Brun/röd rostig färg.
Det är mycket snyggare i verkligheten! Jag blev jätte nöjd. Ville typ ha allt han använde på mig men fick nöja mig med två ögonskuggor, en rouge och en primer.
Gick även en sväng på stan och då köpte jag ett par shorts och ett linne. Kan visa imorgon. För nu ska jag in i duschen sen plugga, äta subway kakor och kolla Big brother. Puss på er.


Levis




Fick ett par av pappas gamla levisjeans i helgen och eftersom han är rätt liten funkar dom bra på mig. Så jag tog och klippte av dom. Men kan inte bestämma mig om jag vill ha dom sådär upprullade eller bara avklippta. Men när jag bestämt det ska jag ta och göra dom lite slitna med. Om det blir bra kommer dom nog bli välanvända i sommar!

Namnen försvinner och ersätts med nya

Vissa människor blir bara ett kapitel i ens liv. Vissa längre, andra kortare. Man inser i efterhand att vi var aldrig menade för varandra, han var inte mannen i mitt liv, min prins, den som skulle rädda mig från den ensamma vardagen. Man trodde det för en millisekund eller flera år. En natt ibland flera. Man avslutar ett kapitel med en tår eller så, det är alltid ett sorgligt täcke över avslut. Sedan blir det många sidor av ingenting alls egentligen tills ett nytt spännande kapitel tar fart. Jag undrar hur det kommer se ut när allt är över. När alla kapitel är skrivna. Vilka som återkommer, sida efter sida, och vilka som försvinner utan förklaring. Varje gång man träffar en ny människa hoppas och tror man att det namnet aldrig kommer sluta skrivas i boken om mitt liv, men allt som oftast blir det så ändå. Namnen försvinner och ersätts med nya. Det är väl så man lär sig om livet och människor. Det är väl också det som är spännande med livet, man vet aldrig hur nästa kapitel kommer att se ut eller hur det som skrivs nu kommer att avslutas. Det viktiga är att boken, när man är inne på sista sidorna slutar lyckligt. Då har man väl på något sätt lyckas med sin självbiografi. Om folk försvinner längst sidorna men de man älskar i slutet finns kvar, sida efter sida till sista punkten är satt. Man drömmer så starkt efter lyckliga slut som i filmerna och även om många av mina kapitel slutar med tårar hoppas jag att allt får ett lyckligt slut. Jag undrar hur många av alla människor det är som får lyckliga slut. Man vet inte. Jag hoppas att det är många.

-Michaela Forni


Ear cuff



Två nya ear cuffs från en butik här i Vadstena. Som ni ser står det något på själva "cuffen" och det är vad märket hette eller nått, men det syns inte på håll.

If you're a bird, I am a bird




Tagna av Louise.

Söndag. Liggger och slappar inne på Louises rum framför en film. Och det är vad min dag bestått av men har även hunnit plugga lite. I fredags var jag på teater i Linköping
med klassen och efter det tog jag en fika med Malin, älskar den tjejen! Vi tog även en sväng på stan. Fanns jätte mycket snyggt men jag fick hålla mej eftersom plånboken är tom. Sen fira jag och familjen morfar och åt kinamat. Friterad banan till efterrätt. Sjukt gott. Och igår myste jag med Julia och Louise hela kvällen. Men nu ska jag plugga. Puusss.


Grattis morfar! Älskar dig ♥

Breaking up with god



Ny blus från Bikbok och ny väska från Monki.

Tryckt i mig både kebabtallrik (igen) och lite chips idag så känner att jag måste hänga med micke och kör lite på löpbandet idag igen. Passar även på att sola lite.
Men måste jag skynda så han inte åker utan mig. Puss på er.

Give me


Sitter och småkollar lite på Ullared samtidigt som jag har väldigt stor lust att beställa hem de här grejerna från HM. Skulle sitta fint i sommar juu.
Aja, vi får se hur det blir med den saken. Hade iallafall trevligt igår hos farmor och vi fick vad jag trodde och det var as göddigt. Proppmätt tjej efteråt.
Och nu ska jag in i duschen sen blir det ligga i soffan framför tvn precis som alla andra vardagskvällar. Puss puss.

Go with the flow




Söt tjej, fråga mej inte vad jag håller på med. Idag har jag inte heller fått så mycket gjort. Kollat film och varit ute lite i det härliga vädret.
Nu har jag precis fixat mej färdigt och ska snart gå till lilla farmor som fyllde 78 år i veckan. Har hört rykten om att det bjuds på porterstek
och till efterrätt cheesecake. Gotttt. Men nu måste jag skynda. Puss puss.


I just came to say hello

Hade en riktigt rolig fredag igår. Sluta tidigt sen åt jag kebabtallrik med några i klassen. Sen hem och fixa för senare kom det några tjejer hit på lite förfest.
Körde massa spel och skratta. Sen vidare in till Motala där det var fest. Hade as kul, så det blev en riktigt lyckad kväll!
Idag har jag inte gjort alls mycket. Tog en promenad med mamma och annars har jag bara tagit det lugnt. Och nu ska jag se film. Puss på er.

After a hurricane comes a rainbow



Fick hem denna från Nelly för några dagar sen och jag älskar den. Kommer va as snygg i sommar till brun rygg och bruna ben.

Hade bara klassråd idag så kände att det inte riktigt var värt att åka in till skolan, så istället har jag slappat framför tvn, pluggat, vart ute med rockan och lagat pannkakor.
Och nu sitter jag och väntar på mamma så vi kan åka in till linköping. Kanske skriver nått mer senare, sånt som märks vettni. Hareee bra! Pussss

Don't hide yourself in regret


weheartit

Igår var det skola igen då och efter så blev det käka baugette på Hugos med Alexandra och Ludde. Götttt. Och nu blir det kebabtallrik sen åker jag och
springer lite på löpbandet sen ska jag sola. Måste egentligen plugga men det tar jag i helgen, hehe. För imorgon ska jag till linköping med mammsen.
Puusss på er sålänge.


Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt




Några vårbilder som är tagna förra året. Längtar verkligen till våren kommer nu och fick faktiskt lite vårkänslor förut idag när jag var ute en långpromenad med min
lilla vovve. Som förövrigt sluta med att jag fick halta hem, hehe. Har även lunchat på stan med Mamma idag eftersom jag har studiedag. Riktigt skönt med långhelg eftersom jag jobbat i helgen. Behövde en sovmorgon! Nu sitter jag och kollar lite på top model och senare sen blir det big brother som jag tyvärr har börjat kolla på, haha.
Pusss på er.

Nu kan det vara för sent att säga som det är



Ny väst från Bikbok. Invigde den igår och jag älskar den! Just nu sitter jag iaf med Julia och Louise och ska kolla på 101 sätt att åka ur en gameshow och
sen varning för barn, haha. Slapp fredagkväll. Till det blir det lite vindruvor och melon. Perfekt. Ha det bra! Puss puss.

In the end


Grattis mormor!!


Idag fyller världens bästa mormor år, så ett stort grattis till henne!! Älskar dej.

Om jag ville så skulle jag förstå



Suddiga och fula bilder men såhär såg jag ut förra veckan nån gång för er som vill veta, höhö.
Min huvudvärk har varit jobbig i några dar nu så har mest legat i sängen och kollat på 90210.
Men i helgen blir det att jobba, behöver verkligen money så det är väl gött!
Men nu ska jag plugga engelska glosor, woho. Hade bra, Puss på er!!

With or without you



Gud va sugen jag är på en. Och det kanske kommer bli en snart, så fort jag bestämt mej för vad jag vill göra. Annars så är jag på väldigt dåligt humör just nu och skulle helst bara vilja ligga i sängen tills det är sommar. Men det är väl bara bita ihop. Matteprov imorgon med på tre kapitel, livet leker som sagt. Ne nu ska vi inte va så negativa. Istället ska jag ta och äta lite köttfärssås sen lägga mej på spikmattan.
Hade bra! Puusss.

Yours are the sweetest eyes I've ever seen


Nytt linne från Svea.

Blev en riktigt mysdag igår med. Först stan med mormor sen bio med mamma.
Var och såg Black swan som var en riktig besvikelse. Den var bara konstig och obehaglig.
Sen när vi kom hem blev det god mat och film. Och nu ska jag ut och gå en sväng med
mamma och sen blir det att plugga matte. Görre. Aja, ha det så bra. Puusss.

You're fuckin' perfect to me

Sitter just nu hemma hos mormor efter att ha haft en mysig kväll med henne och kusinerna.
Har varit riktigt seg hela veckan och mått lite halvdåligt så behövde en sån här kväll!
Nu ska jag nog ta och sova så jag får vila upp mej lite och sen imorgon blir det ta en sväng
på stan och luncha sen bio med mamma. Puss och god natt! 

I want your love



Nu ska jag gå ner till stan och möta Julia för att ta en fika. Blir nog trevligt!
Ni får hare bra, så hörs vi senare. Puss på er.

Backpack



Källa

Har kollat på denna väska hur många gånger som helst men inte vart riktigt säker och inte köpt den,
men efter att ha sett dessa bilder ångra jag mej direkt! As snygg ju. Får hoppas den fortafarande finns kvar. Den är från Bianco för er som undrar.

Just say everything is alright





Några bilder från Sälen. Åkte hem lite tidigare därifrån så var hemma redan i torsdags och
då drog Julia och jag dirket till Hugos och dansa. Najs. Var även i Linköping i söndags och shoppa lite.
Och sen var även det lovet slut och skolan är igång och imorogn är det redan Torsdag igen.
Men nu ska jag ta och sova lite hade jag tänkt. Hade så bra! Puss på er.

RSS 2.0