Smultronstället


MidsommarHade en suverän midsommar! Vi började med att äta färskpotatis och skinka vi tjejer, sen lite jordgubbar till det med. Efter det drog vi vidare till Christoffers stuga där vi spendera resten av kvällen/natten. Värd kväll. I lördags mådde jag väl inte riktigt lika bra haha, men det var det värt. I söndags var jag med familjen i Söderköping
och käka glass och det kommer det lite bilder från senare. Nu ska jag ut och lägga mig i solen. Puss på er.

Taken by a stranger
Några bilder från Louises avslutning i fredags. Sommarlov nuråååå. Härligt äre. Hade en as bra kväll i onsdags. Förfest med klassen sen vidare med tjejerna. Sen har jag bara tagit det lugnt. Och nu ska jag Louise och jag in till linköping. Blir lite shopping sen bio ikväll. Hade braaa! Puss.

I mina tankar ser jag dig


Mys i fredags, Linköping och fest i lördags sen fyra timmars sömn och jobb sex timmar i söndags. Hann med det mesta i helgen alltså. Bra helg iallafall.
Igår fick vi glass två gånger i skolan sen hade vi sexualkunskap i två timmar. Blev även en fika med Julia på stan. Slapp dag. Och idag var vi lediga. Rätt slappt det med. Tog en sväng till Motala och kika på skor med Louise och sen gick jag en powerwalk med Micke. Och imorgon får jag sommarlov!!!!


Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Hade en riktigt mysig helg i Hallsberg! I fredags åkte vi upp dit och lämna husvagnen osv sen åkte mamma och jag vidare till Örebro för lite shopping.
Hittade massor fint och hade en toppen dag med mamma. Annars har vi spenderat hela helgen med att kolla på handboll och hejat på alla vadstena lag.
Och igår så åkte vi in till Linköping och var barnvakt åt kusinerna. Världens sötaste ungar. Men idag tog långhelgen slut men skolveckan startade lugnt med fotbollsturnering. Slapp dag. Men nu ska jag ta och kolla några fler avsnitt av How I meet your mother. En aning beronde hehe. Puss.

Jag dansar men jag känner ingenting alls


Två bilder från förfesten hos David förra fredag. Grymt kul!
Har inte direkt varit så duktig på att uppdatera på sistonde men nu hade jag tänkt förbättra mig. Den här veckan har jag varit på läger med klassen. Sovit i tält,
vandrat 2,5 mil i hundra graders värme och blivit ihjälskrämd mitti natten av en massa treor. Härligt. Och imorgon bär det av till Hallsberg med familjen.
Där är det handbollscup, husvagn och shopping i örebro som gäller! Nu ska jag packa och kolla gossip girl. Puss på er.

RSS 2.0