Bästa


Onsdag

Halva höstlovet har redan gått och nu väntar det bästa på hela veckan. Åker till Stockholm med Mamma på fredag och sover en natt. Då ska det shoppas och bara mysas runt i vår huvudstad.
Annars har mitt lov bestått av mys med kusinerna, övingskörning och körkortsplugg. Körkortet är förövrigt i stort sätt det ena jag kan tänka på just nu. Blir helt snurrig. Ska bli så skönt när jag har det där kortet sen och om det går som jag vill är det inte jätte långt kvar nu!

Måndag

Efter en lång och trött dag i skolan har jag haft en riktigt bra eftermiddag. Hjälpte lilla Farmor en snabbis med en sak och sen gick jag hem och åt gott mellanmål bestånde av stekta ägg. Kollade lite på tv och sen började jag läsa i körkortsboken. Kom mycket längre än vad jag hade räknat med vilket känns skönt! Efter det åt jag upp helgens tacorester och nu ligger jag och myser med Rockan framför Halv åtta hos mig.
Snart börjar Project runway och då ska jag passa på att fixa mina naglar med hehe. Pöss

And now it's clear to me that everything you see ain't always what it seems


men faller jag nu så ska jag landa rätt


Heeelg

 
Förra helgen spenderade jag i Linköping med Mormor, Moster och kusinerna. Vi myste på stan, testa balklänningar, lekte bland löven och spelade nintendo. Alltid lika mysigt.
Den här helgen fick också bli en lugn helg. Igår hade jag riskettan hela förmiddagen och sen bakade jag lite gott och spenderade kvällen framför nytt Vampire diaries avsnitt och en Johan Falk film. Och idag har jag sovit, pluggat, fikat med Farmor och kollat ett antal filmer och det hade jag tänkt fortsätta med nu. Imorgon har jag planerat att plugga och äta pannkakor. Skapligt galen helg vaa
 
 

Sista gången jag är din

Sitter här på bussen och lyssnar på massa bra musik. Är väldigt inne på svenska fina låtar just nu. Det är i stort sett det enda jag lyssnar på förutom när jag vill ha lite mer party såklart hihu. Här är iallafall två av dom bääästa (+ alla andra deras låtar)


Kanelbullensdag

Hela Sverige lägger ut bilder på bullar och jag vill inte vara sämre. Kanelbullensdag utan kanelbulle går ju inte.
Ligger nu och kollar på ett efterlängtat nytt avsnitt av revenge. Älskar att alla serier börjat nu.
Imorgon blir det en kort dag på praktiken och sen åker jag till mormor och myser med henne. Behöver en lugn och mysig helg känner jag


FÖRÄNDRING

 
 
 
 
Hittade denna bild långt bak i arkivet. Kommer íhåg att jag hatade hårfärgen då men nu skulle jag helt ärligt vilja färga håret såhär. Är sjukt trött på det blonda jag haft nu hur länge som helst och vill ha något höstigare. Har funderat på allt mellan mörkbrunt, mörkblont, rött och ombre. Och det här är ju både mörkblont och ombre kan man säga. Får se vad jag kör på men en förändring ska det minsann bli !!

RSS 2.0