FAKE HEART



När Julia och jag var i Norrköping på lovet var vi inne på Style by tyra butiken där och då passade jag på att köpa med den här fejktatueringen då jag är lite sugen på att göra en liknande. Skit bra ju så man får se om man trivs! Och det gjorde jag. Kanske inte är den mest orginella och jag skulle inte direkt va ensam om den men jag gillar den och jag skulle veta vad den står för, så det här är abslolut nått jag skulle tänka mig!

IGÅR


Började dagen med god frukost


Invigde min nya blus och testade göra fejktatuering


Åt trerätters med Julia. Startade med en toastskagen, gottgott


Sen blev det fläskfilé och klyftpotato, också riktigt gottttt


Och här har vi Jullan.

Till efterrätt sen blev det kladdkaka med jordgubbar och senare massa chips och gott. Hej matkoma!
Resten av kvällen spenderade vi med att kolla på Burlesque (bästa!!!) och kolla på resor. Braa kväll

FRIDAY

Min magkatarr har varit en riktig plåga den här veckan. Har mått illa till och från hela veckan så har blivit några ligga kvar i sängen dagar. Inteee bra. Nu framöver måste jag verkligen jobba på att få ner min frånvaro höhö. Igår var jag dock i skolan och hade då körlektion på eftermiddan vilket var kul och gick hyfsat bra med! Annars har min vecka bestått av Pretty little liars men nu är alla avsnitt slut, buhu. Fast det kanske var lika bra då jag började drömma om alla karaktärer, då har man nog sett lite för mycket på det haha. Nu ska jag äta lite nudlar och senare kommer Julia hit och håller mig sällskap. Puss hej leverpastej

So many things that we left unsaid.


SKRATTA RÅ



Då var det här lovet slut också. Gick som vanligt sjukt snabbt men det har varit ett bra lov. I torsdags blev det shopping med Julia i Norrköping. I fredags var det 18-årsfest för TP, riktigt kul kväll! Och i helgen har jag bara tagit det lugnt och njutit av de sista lediga dagarna. Och idag var det skola igen. Riktig rivstart på veckan med skola till tre sen direkt till körskolan för första teorilektionen, fast idag va det mest introduktion. Skönt att komma igång med det med nu iallafall!
Nu ska jag mysa ner mig i ett varmt bad. Puss påre

Jag har inget mer än mina tankar

            
            
Har hållit på och lekt lite med min nya locktång från Ullared som jag köpte när jag va där för ett par veckor sen.
129 kr fick jag betala för den och den är grym än sålänge! Testade på Julia i tisdagskväll och hon som har så långt och fint hår fick dockliknande hår. Hur det blev på mig er ni ovanför men här har jag även lockat mitt gamla löshår och satt i för att få lite längd iaf. Jag gillart!

Hunger Games

       
       

Såhär såg min gårkväll ut. Åkte in till Motala men Julia och louise och åt lite god mat och sen bio. Såg Hunger Games som ni ser. Grym film. Se den! Efter det däckade Julia och jag i min säng. Mys kväll. Igår var det ju även körlektion. Så sjukt kul att köra, glad att jag kommit igång nu hähä. Men är inte direkt nått proffs än så det var tur att det inte var mycket trafik vid vissa tillfällen höhö. Nu ska jag till sjukgymnasten för att få lite akupunktur sen rullar det vidare ut till pappa för fin middag med kräftor och oxfilé eftersom Louise fyller sjutton idag, Grattis fisen!!!!!


Just a kiss

        
        
         

Hade en bra kväll i lördags. Den slutade tidigt men var riktigt kul att få dansa av sig lite då det var riktigt länge sen jag gjorde det ordenligt. Gårdagen bestod mest av övningskörning och one tree hill. Samma var det idag. Såg sista avsnittet av oth. Sorgligt värre. Går skit bra att övningsköra förövrigt, tycker jag iaf hehe. Körde ute på riktig väg idag för första gången och det var ap kul!!! och imorgon ska jag ha min första körlektion. Det rullar på nu. Ikväll blir det massa god mat och nån mysig film. Gillar lov. Puss


Instagram


Torsdagens middag. Egen plockad sallad, mumma

Obligatorisk toalettbild hos Andreas. I'm watching you


Såklart man äter äggfrukost på påskafton

Några instagrambilder från de senaste dagarna

If I knew then what I know now.


Blev en riktig slappardag igår med film och mys. På kvällen åkte vi till ett par vänner till familjen och åt pizza och kladdkaka och sen satt och prata hela kvällen. Trevligt trevligt!
Ikväll ska vi till Alexandra för lite förfest sen blir det 20-årsferre. Kommer nog bli naaajs. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen så jag slipper stressa sen som alltid. Och just det, Glad påååsk!!!!!

PÅSKLOV FÖRFAN


Gammal bild men saknar mitt hår liiite

Att det nu är påsklov firade vi igår med fest. Började hemma hos Andreas för förfest och det var skit kul, roligaste på länge! Sen framåt elva drog vi till Hugos som inte var någon höjdare och har inte varit de senaste gångerna men ändå envias man med att gå dit igen, korkat. Efter en timme fick Mamma komma och hämta mig och Julia och då la vi oss i sängen och kolla på bb. Bra start på lovet iallafall!
Har inga speciella planer alls inför lovet och det är sjukt skönt. Ska bli så skönt att bara va en vecka och glida runt.
Idag ska jag bara ligga i sängen och kolla på serier och filmer och sen håller jag tummarna för pizza ikväll hehe. Pöss


.








weheartit


RSS 2.0